contracte d'ús

Llegeix amb atenció el següent contracte legal abans de fer ús d'aquest lloc web. En fer ús d'aquest lloc web, acceptes aquestes condicions d'ús. Si no acceptes aquestes condicions d'ús, no accedeixis o tanca immediatament aquest lloc web.

reserva de drets

Tots els drets, denominacions i interessos derivats d'aquest lloc web són propietat de Zipcar, Inc. El lloc web està protegit per les lleis de drets d'autor. Totes les marques comercials, marques de serveis i noms comercials són propietat de Zipcar, Inc. Especialment, el logotip d'Avancar i la paraula "Avancar" són marques registrades. Cap dels elements esmentats en aquest document no es poden fer servir sense el consentiment per escrit d'Avancar. Tots els drets que no han estat cedits expressament mitjançant aquest document són titularitat de Zipcar, Inc.

excepcions

Les polítiques indicades anteriorment es poden substituir per requeriments o obligacions imposades per estatuts, normes o processos legals. Si tens cap dubte sobre el nostre contracte d’ús, escriu-nos un correu electrònic a info@avancar.es.